HOTELS IN GRONINGEN

Hotels in Groningen

hotelsingroningen.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Bastion Hotel Groningen
Bastion Deluxe Hotel Groningen
 

Bastion Hotel Groningen
Bornholmstraat 99
9723 AW Groningen


Boek Bastion Hotel Groningen

Het Bastion Deluxe Hotel Groningen richt zich op gasten die persoonlijke sfeer, gastvrijheid, comfort, goede faciliteiten en een scherpe prijsstelling wensen. Voor gasten is de receptie 24 uur per dag geopend. Services als wekdienst, gastenwas, fax/kopieerapparaat en toeristische informatie kunt u hier verkrijgen. Het Bastion Deluxe heeft 40 Standaard kamers voorzien van televisie, telefoon, modemaansluiting, wekkerradio, bureau, kluis, gratis koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet en 40 comfortabele Deluxe die dezelfde fasciliteiten hebben maar iets groter zijn en als extra nog een zitje voor twee personen en een badkamer met een bad en een fhn hebben.

Ook heeft Bastion DeLuxe een sfeervol restaurant met een uitgebreide la carte kaart. Het restaurant is geopend voor lunch en diner. Voor uw ontspanning kunt u terecht in onze gezellige bar of poolruimte. Voor rokers is er de rokerslounge met een LCD televisie, airconditioning en ontspannende lounge stoelen.

Alle Bastion Hotels beschikken over gratis draadloos internet in het restaurant, in de kamers, in de bar en de lobby van het hotel, een fitness ruimte en airconditioning.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands